Zvezda Skrito v raju si s svojim likom deli tragično preteklost

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Je to naključje?
Oglej si celoten članek

Gaja Filač, ki je postala znana s svojo vlogo v filmu Košarkar naj bo, v priljubljeni seriji Skrito v raju igra okoljevarstvenico Laro Dolenc, ki si želi rešiti problem onesnaževanja svetovnih oceanov in morij. V preteklosti jo je zaznamoval tragičen dogodek, saj je pri sedemnajstih v morski nesreči izgubila očeta.

Gaji pa je tudi v resničnem življenju umrl oče, in to ko je imela samo 10 let. Šlo je za znanega slovenskega filmskega snemalca Vilka Filača, ki je umrl leta 2008, star 58 let, za posledicami srčne kapi. Leta 1985 je prejel Badjurovo nagrado, ki se podeljuje za življenjsko delo na področju filma. Wikipedija poroča, da je zadnjih 15 let snemal predvsem v tujini, kjer so se pred njegovo kamero zvrstili mnogi znani igralci, kot sta npr. Johnny Depp in Marlon Brando. 

Očitno pa Gaja v filmskem svetu hodi po očetovih stopinjah, saj se je po poljanski gimnaziji vpisala na AGRFT in nastopila v številnih filmih, serijah in oddajah.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.