Magazin > VIP
3616 ogledov

Zvezda Skrito v raju si s svojim likom deli tragično preteklost

Gaja Filač Instagram
Je to naključje?

Gaja Filač, ki je postala znana s svojo vlogo v filmu Košarkar naj bo, v priljubljeni seriji Skrito v raju igra okoljevarstvenico Laro Dolenc, ki si želi rešiti problem onesnaževanja svetovnih oceanov in morij. V preteklosti jo je zaznamoval tragičen dogodek, saj je pri sedemnajstih v morski nesreči izgubila očeta.

Gaji pa je tudi v resničnem življenju umrl oče, in to ko je imela samo 10 let. Šlo je za znanega slovenskega filmskega snemalca Vilka Filača, ki je umrl leta 2008, star 58 let, za posledicami srčne kapi. Leta 1985 je prejel Badjurovo nagrado, ki se podeljuje za življenjsko delo na področju filma. Wikipedija poroča, da je zadnjih 15 let snemal predvsem v tujini, kjer so se pred njegovo kamero zvrstili mnogi znani igralci, kot sta npr. Johnny Depp in Marlon Brando. 

Očitno pa Gaja v filmskem svetu hodi po očetovih stopinjah, saj se je po poljanski gimnaziji vpisala na AGRFT in nastopila v številnih filmih, serijah in oddajah.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.