Zvezda šova Slovenija ima talent pričakuje otroka!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kakšna lepa novica!
Oglej si celoten članek

Plesalec Jernej Kozan, ki je leta 2015 zmagal v šovu Slovenija ima talent, je na družbenih omrežjih razkril, da ga čaka posebno leto. Postal bo namreč oče! 

Po zmagi je simpatični Jernej odpotoval v ZDA, kjer je izpilil svoje plesno znanje. Tja je odletel s strtim srcem, saj se je tik pred odhodom razšel z dekletom, nam je takrat zaupal.

A že eno leto pozneje je spoznal ljubezen svojega življenja, Petro, s katero sedaj pričakuje naraščaj. "Ko sem bil v ZDA, sem na Instagramu po naključju zasledil njeno fotografijo, ki je nastala med šovom Slovenija ima talent. Vprašal sem jo, ali je bila tudi med nastopajočimi, a je odgovorila, da je bila le gledalka. Nato sva se začela pogovarjati. Ko sem prišel domov, sva šla na pijačo, po enem mescu pa sva začela zvezo. Zdaj pa sva že štiri mesece par,“ je za Žurnal leta 2017 in dodal: "Prevzela me je s svojo dobrodušnostjo in skromnostjo."

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.