Magazin > VIP
6609 ogledov

Zvezda šova Slovenija ima talent pričakuje otroka!

jernej kozan Saša Despot
Kakšna lepa novica!

Plesalec Jernej Kozan, ki je leta 2015 zmagal v šovu Slovenija ima talent, je na družbenih omrežjih razkril, da ga čaka posebno leto. Postal bo namreč oče! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JERNEJ | DESIGNER & DANCER (@jernejkozan)

Po zmagi je simpatični Jernej odpotoval v ZDA, kjer je izpilil svoje plesno znanje. Tja je odletel s strtim srcem, saj se je tik pred odhodom razšel z dekletom, nam je takrat zaupal.

A že eno leto pozneje je spoznal ljubezen svojega življenja, Petro, s katero sedaj pričakuje naraščaj. "Ko sem bil v ZDA, sem na Instagramu po naključju zasledil njeno fotografijo, ki je nastala med šovom Slovenija ima talent. Vprašal sem jo, ali je bila tudi med nastopajočimi, a je odgovorila, da je bila le gledalka. Nato sva se začela pogovarjati. Ko sem prišel domov, sva šla na pijačo, po enem mescu pa sva začela zvezo. Zdaj pa sva že štiri mesece par,“ je za Žurnal leta 2017 in dodal: "Prevzela me je s svojo dobrodušnostjo in skromnostjo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.