Zvezda super bowla hčerka Jennifer Lopez

Foto: Profimedia superbowl Foto: Profimedia superbowl Foto: Profimedia superbowl Foto: Profimedia superbowl Foto: Profimedia superbowl Foto: Profimedia superbowl Foto: Profimedia superbowl Foto: Profimedia superbowl Foto: Profimedia superbowl Foto: Profimedia superbowl Foto: Profimedia superbowl Foto: Profimedia superbowl Foto: Profimedia superbowl Foto: Profimedia superbowl Foto: Profimedia superbowl
Kansas City Chiefs so zmagovalci lige ameriškega nogometa NFL. V 54. super bowlu v Miamiju so po preobratu v zadnji četrtini z 31:20 premagali San Francisco 49ers in tako prišli do prvega naslova po 50 letih.
Oglej si celoten članek

A bolj kot o zmagovalcu se ponavadi govori o šovu, ki spremlja ta športni spektakel. Tokrat sta gledalce ob polčasu zabavali Jennifer Lopez in Shakira, ki nista varčevali s svetlobnimi učinki in seksi gibi.

Ko se je začela Jenniferina pesem Let's get loud, so se ji na odru pridružile mlade plesalke in pevke, med njimi je bila tudi njena hčerka Emme, ki je zgrabila za mikrofon in dokazala, da je podedovala talent svojih staršev (v videu na 11:40). Njen oče je pevec Marc Anthony.

Nastal pa je tudi najbolj vroč gif v zgodovini super bowla ...

Po 15 minutah je bilo šova konec in dekleti sta dokazali, da še vedno spadata med največje zabavljače današnjega časa. Pohval je deževalo, tudi o Christine Aguilere, ki je zapisala, da so J.Lo, Shakira in Demi Lovato, ki je zapela himno, na dogodku dominirale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:59 3. Februar 2020.

    Pa koga boli q...c za tole ameriško s.r.a.n.j.e!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.