Zvezdana Mlakar: "Ne obremenjujem se več niti z resnico"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zdi se, da je igralka sedaj popolnoma pomirjena sama s seboj.
Oglej si celoten članek

Slovenska igralka in televizijska voditeljica Zvezdana Mlakar se svojim spletnim prijateljem pogosto oglasi. Navdihuje jih s življenjskimi mislimi, obenem pa priznava, da se tudi sama celo življenje uči. Najbrž so tudi zato njene besede, njene misli, tako dobro sprejete med sledilci.

Tokrat je razveselila s pomladnim posnetkom, pokazala je, kako uživa v cvetju in čebelicah. Njen zapis, ki ga je dodala poleg, pa je tudi vreden branja, saj razkriva, kaj danes misli o svojem delu, načrtih in življenju.

"Ja, zanimivo je to življenje, včasih se sprašujem, ali je “ normalno”, da imam toliko načrtov? Je dobro, ker sem tako “ razvejana” in me zanima toliko različnih stvari? Je pa tudi res, da se z vsemi temi plani, ki se prerivajo v moji glavi niti ne obremenjujem preveč. Samo tisti, ki se ukoreninijo in postanejo realni, me v resnici potegnejo v akcijo. Ne obremenjujem se več niti z resnico, ker je res samo tisto, za kar se odločim jaz, kar sem jaz, moji občutki. Rada imam občutek, da sem se do te svoje resnice dokopala sama, s svojim delom," piše Mlakarjeva.

Vam je njen zapis všeč?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.