Magazin > VIP
1900 ogledov

Zvezdana Mlakar: "Ne obremenjujem se več niti z resnico"

Zvezdana Mlakar Saša Despot
Zdi se, da je igralka sedaj popolnoma pomirjena sama s seboj.

Slovenska igralka in televizijska voditeljica Zvezdana Mlakar se svojim spletnim prijateljem pogosto oglasi. Navdihuje jih s življenjskimi mislimi, obenem pa priznava, da se tudi sama celo življenje uči. Najbrž so tudi zato njene besede, njene misli, tako dobro sprejete med sledilci.

Tokrat je razveselila s pomladnim posnetkom, pokazala je, kako uživa v cvetju in čebelicah. Njen zapis, ki ga je dodala poleg, pa je tudi vreden branja, saj razkriva, kaj danes misli o svojem delu, načrtih in življenju.

"Ja, zanimivo je to življenje, včasih se sprašujem, ali je “ normalno”, da imam toliko načrtov? Je dobro, ker sem tako “ razvejana” in me zanima toliko različnih stvari? Je pa tudi res, da se z vsemi temi plani, ki se prerivajo v moji glavi niti ne obremenjujem preveč. Samo tisti, ki se ukoreninijo in postanejo realni, me v resnici potegnejo v akcijo. Ne obremenjujem se več niti z resnico, ker je res samo tisto, za kar se odločim jaz, kar sem jaz, moji občutki. Rada imam občutek, da sem se do te svoje resnice dokopala sama, s svojim delom," piše Mlakarjeva.

Vam je njen zapis všeč?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.