Zvezdana Mlakar vedela za zgodbo Mie Skrbinac, a molčala

Foto: M soseska
Foto: M soseska
Danes se posipa s pepelom …
Oglej si celoten članek

Igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar je tokrat stala na drugi stani in sama odgovarjala na intimna vprašanja, ki ji jih je za msoseska.tv zastavljala novinarka, pisateljica, igralka in voditeljica Vesna Milek. Dami sta se dotaknili tudi Zvezdaninih začetkov na AGRFT-ju in njenih izkušenj s profesorji, ki so bili velikokrat čez mejo. Povedala je, kako jo je nekdanji profesor ščipal po zadnji plati, razkrila je tudi, kaj se je zgodilo, ko je nekoč v karieri jasno in glasno rekla ne spolnemu nadlegovanju: "Enkrat sem rekla ne direktno, pa me pet let ni bilo, adijo. To ni prav, enostavno ni prav." 

Spregovorila pa je tudi o primeru igralke Mie Skrbinac, ki jo je dve let nadlegoval profesor dramske igre. Razkrila je, da sta z Mio takrat skupaj igrali v ljubljanski Drami in da ji je mlada igralka zaupala svoje težave, a Mlakarjeva enostavno ni znala pravilno reagirati. "Meni je govorila o mojem kolegu, ki ga imam jaz neskončno rada in meni ni na kraj pameti padlo takrat, da bi ji rekla, da mora to prijaviti. Jaz sem se podredila temu, meni se je zdelo normalno, pa ni normalno," je priznala.

Celoten intervju si lahko pogledate spodaj.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • ode
    21:24 2. Marec 2021.

    Pa tista njena ogabna bradavica, iz katere ji rastejo tri kocine...

  • 19:47 2. Marec 2021.

    Groza...

  • 19:45 2. Marec 2021.

    Nedolzna kot ponavadi, revica tudi za tono gandze ni vedela...joj joj. kdo jo se spusti v medije? Ali koristniki ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.