Zvezde plešejo: Natalija Gros pokazala, zakaj tako ljubi Roka Kunaverja

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Čeprav sta glede svoje ljubezni zelo skrivnostna, Natalija vseeno vsake toliko vrže kakšno drobtinico ...
Oglej si celoten članek

Čeprav sta nekdanja športna plezalka Natalija Gros in igralec Rok Kunaver, ki sta se spoznala in zaljubila v letošnji sezoni šova Zvezde plešejo, glede svoje zveze zelo skrivnostna, Natalija vsake toliko le vrže kakšno drobtinico in sporoči, da sta z Rokom še vedno v devetih nebesih. Tako je pred kratkim objavila fotografijo, na kateri Rok njeno podobo na plakatu grabi za zadnjico in zapisala: "Čiščenje garaže v hiši. Našla star jumbo plakat mene, med plezanjem na tekmovanju, kar je nekoga naredilo še bolj divjega in norega kot že je. Ampak zato ga tako zelo ljubim."

Zvezde plešejo Natalija Gros iz Zvezde plešejo: Čaka jo še eno slovo

Sicer je Natalija za zurnal24.si pred kratkim povedala, da je končno prodala družinsko hišo, v kateri  je živela s pokojnim partnerjem Juretom Breceljnikom, in da se s hčerkico Elo kmalu selita v novo stanovanje. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.