Zvezde plešejo: Špela Grošelj zanikala pisanje medijev

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
To so pisali mediji.
Oglej si celoten članek

Več medijev je pisalo, da je tekmovalka šova Zvezde plešejo, Špela Grošelj, ostala brez soplesalca Mihe Perata. Miha je bil sicer res bolan, ne držijo pa informacije, da bo Špela zaradi tega v nedeljo plesala z Matejem Krajcerjem.

Magazin Zvezde plešejo: Špela v jok, gledalci na nogah
“To so napačne informacije. Miha je že nazaj in bo v nedeljo plesal. V času njegove odsotnosti pa je treninge z mano prevzel Matej, s katerim sva se prav tako super ujela. Nobenih težav ni bilo. Mirno sem sprejela to menjavo, vse je potekalo gladko in brez zapletov,” je za Žurnal24 povedala pevka in dodala, da je kljub temu vesela, da je Miha nazaj. “Zamenjati plesalca namreč ni kar tako. Sicer ne bi bilo težav niti v primeru, da bi morala plesati z Matejem. Bila sem v dobrih rokah.”
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.