Zvezde plešejo: To ima sodnik še v rokavu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Začenja se druga sezona oddaje Zvezde plešejo. Kaj nam pripravljajo sodniki?
Oglej si celoten članek

V drugi sezone bodo tako kot lani plesno pravico delili Katarina Venturini, Nika Ambrožič-Urbas, Andrej Škufca in Lado Bizovičar. Med četverico je bil v prvi sezoni najbolj strog štirikratni svetovni prvak in plesni sodnik Andrej Škufca. 

"Rekel sem si, da sem jaz tisti, ki predstavlja stroko. Zadal sem si, da bom čim bolj realističen - če je dobro, je dobro, če ni, ni," nam je o svojem sojenju povedal po koncu prve sezone. V drugi sezoni ne namerava spreminjati svojega kriterija. "Zdaj že malo vedo, kaj pričakovati. Nisem pa nobene enke dal v tej sezoni, to še 'šparamo'," je v smehu povedal. 

Magazin To so tekmovalci druge sezone šova Zvezde plešejo

Občinstvo je s svojimi komentarji v prvi sezoni razburjala tudi Nika Amrbožič-Urbas. Nikizmi, kot se jih je prijelo ime na družbenih omrežjih, so nekatere navduševali, drugi pa jih niso prenašali najbolje. V vsakem primeru pa se je o njih govorilo še dneve po oddaji. 

Nekaj Nikinih izjav, da si osvežite spomin in se pripravite na to, s čimer bo postregla v drugi sezoni: 

  • "Leticia, ti si kot ena čebulnica. Potrebovala si čas, zdaj pa rasteš in se počasi razvijaš v živahno narciso. Še malo, pa bo razcvet popoln!"
  • "Denis, ti si kot en žerjav iz jekla. Si kot žerjav, ki je oživel in prevzel nadzor nad gradbiščem. Pokazal si nam nekakšen betonski balet."
  • "Jernej, kakšno presenečenje! Tokrat si imel stvari pod nadzorom. Zdelo se mi je, da si brbotal z gotovostjo pravkar odkritega gejzirja!"
  • "Urška, v tale tango si zagrizla kot v čokoladni pralin, prišla do jedra, iz katerega se je pocedil liker!"

Magazin Tara Zupančič: "Perotu in ekipi želim, da odlično opravijo"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.