Zvezde plešejo: Zato so med oddajo varnostniki varovali sodnike

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Pop TV se je odločil za ukrep, ki mu do sedaj še nismo bili priča …
Oglej si celoten članek

Sodniki šova Zvezde plešejo, Niko Urbas, Katarino Venturini, Lada Bizovičarja in Andreja Škufco, so na nedeljskem finalu med oglasi varovali varnostniki. Ker tovrstne prakse pri Pop TV-jevih šovih nismo vajeni, smo jih vprašali, zakaj so se odločili za tovrstni ukrep. Morda zato, ker je v preteklosti prišlo do kakšne neprijetne situacije? Med lanskim finalom šova Slovenija ima talent je Bizovičar med odmori namreč celo sam hodil do najmlajših oboževalcev in podpisoval avtograme, zato nas je takšen ukrep presenetil.

Foto: Žurnal24 Zvezde plešejo

"Nobenih varnostnih težav ni bilo. Gre zgolj za to, da se je pogosto zgodilo, da so oboževalci pristopili do sodnikov med snemalnimi odmori, ko ti potrebujejo mir za kratek oddih in koncentracijo na oddajo. Varnostniki so obiskovalce vljudno prosili, da se po podpise in fotografije oglasijo po oddaji, ko smo imeli temu namenjen t.i. meet&greet termin," odgovarja Pop TV-jeva predstavnica za odnose z javnostmi Katja Klavora

Foto: Žurnal24 Zvezde plešejo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.