Zvezdnica Avatarja zaročena

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Ameriška igralka Zoë Saldana, ki je blestela v domišljijskem spektaklu Avatar, se je zaročila s svojim dolgoletnim fantom.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica je po besedah prijateljev naravnost navdušena, da bo dahnila usodni da. V zakonski stan bo skočila z igralcem Keithom Brittonom, s katerim sta par že deset let. "Skupaj sta že celo večnost. Resnično sta lep par," so izdali njeni najbližji.

 

Zaročenca skriva

Medtem ko so njuni prijatelji poroko pričakovali, je novička o zaroki veliko presenečenje predvsem za njene oboževalce, saj je Zoë razmerje z leto starejšim Keithom dolgo skrivala pred javnostjo.

 

"Tudi zdaj ga ne predstavlja kot svojega zaročenca, temveč le kot Keitha. Zelo si želi, da bi njeno zasebno življenje ostalo skrito očem javnosti, saj hoče, da se ljudje osredotočijo na njeno igralsko kariero."

 

Kdaj bo 32-letna zvezdnica oblekla poročno obleko, še ni znano, saj je trenutno polno zaposlena. "Sploh še ni začela z načrtovanjem, saj kar ne more nehati delati."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.