Magazin > VIP
22 ogledov

Zvezdnica Avatarja zaročena

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Ameriška igralka Zoë Saldana, ki je blestela v domišljijskem spektaklu Avatar, se je zaročila s svojim dolgoletnim fantom.

Zvezdnica je po besedah prijateljev naravnost navdušena, da bo dahnila usodni da. V zakonski stan bo skočila z igralcem Keithom Brittonom, s katerim sta par že deset let. "Skupaj sta že celo večnost. Resnično sta lep par," so izdali njeni najbližji.

 

Zaročenca skriva

Medtem ko so njuni prijatelji poroko pričakovali, je novička o zaroki veliko presenečenje predvsem za njene oboževalce, saj je Zoë razmerje z leto starejšim Keithom dolgo skrivala pred javnostjo.

 

"Tudi zdaj ga ne predstavlja kot svojega zaročenca, temveč le kot Keitha. Zelo si želi, da bi njeno zasebno življenje ostalo skrito očem javnosti, saj hoče, da se ljudje osredotočijo na njeno igralsko kariero."

 

Kdaj bo 32-letna zvezdnica oblekla poročno obleko, še ni znano, saj je trenutno polno zaposlena. "Sploh še ni začela z načrtovanjem, saj kar ne more nehati delati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.