Zvezdnica brez ličil skoraj neprepoznavna

Foto: FameFlynet Pictures Kate Hudson Foto: FameFlynet Pictures Kate Hudson Foto: FameFlynet Pictures Kate Hudson Foto: FameFlynet Pictures Kate Hudson Foto: FameFlynet Pictures Kate Hudson Foto: FameFlynet Pictures Kate Hudson Foto: FameFlynet Pictures Kate Hudson
Navajeni smo, da je Kate Hudson na rdeči preprogi vedno lepo urejena in naličena, tokrat pa se je v Londonu pojavila v svoji naravni različici.
Oglej si celoten članek

Hollywoodsko igralko Kate Hudson bi med nakupovanjem v Londonu zlahka zamenjali za čisto običajno nakupovalko. Zvezdnica, ki se je, ironično, po nakupih kozmetike odpravila brez ličil in z lasmi, zvezanimi v preprost čop, je sicer tudi z naravnim videzom še vedno videti lepa, vendar bi v njej vseeno težko prepoznali divo s hollywoodskih rdečih preprog in različnih naslovnic revij. Nakupovala je v družbi svojega sedemmesečnega sinčka Binghama, ki ga ima s svojim zaročencem, britanskim rockerjem Mattom Bellamyjem.

Pred kratkim so se v medijih pojavile govorice, da sta se Kate in Matt, ki sta zaročena že več kot eno leto, poročila. Namigovanja je sprožila slavna igralkina mati, Goldie Hawn, ki je kasneje prek Twitterja vse zanikala, češ da so mediji njene izjave popolnoma izkrivili.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.