Magazin > VIP
71 ogledov

Zvezdnica brez ličil skoraj neprepoznavna

Kate Hudson
1/7
FameFlynet Pictures
Navajeni smo, da je Kate Hudson na rdeči preprogi vedno lepo urejena in naličena, tokrat pa se je v Londonu pojavila v svoji naravni različici.

Hollywoodsko igralko Kate Hudson bi med nakupovanjem v Londonu zlahka zamenjali za čisto običajno nakupovalko. Zvezdnica, ki se je, ironično, po nakupih kozmetike odpravila brez ličil in z lasmi, zvezanimi v preprost čop, je sicer tudi z naravnim videzom še vedno videti lepa, vendar bi v njej vseeno težko prepoznali divo s hollywoodskih rdečih preprog in različnih naslovnic revij. Nakupovala je v družbi svojega sedemmesečnega sinčka Binghama, ki ga ima s svojim zaročencem, britanskim rockerjem Mattom Bellamyjem.

Pred kratkim so se v medijih pojavile govorice, da sta se Kate in Matt, ki sta zaročena že več kot eno leto, poročila. Namigovanja je sprožila slavna igralkina mati, Goldie Hawn, ki je kasneje prek Twitterja vse zanikala, češ da so mediji njene izjave popolnoma izkrivili.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.