Zvezdnica davila svojo mamo in iskala pištolo

Foto: Profimedia
Igralko Heather Locklear izpustili iz bolnišnice.
Oglej si celoten članek

Mediji poročajo, da je Heather Locklear lahko že po treh dneh zapustila psihiatrijo, kamor so jo odpeljali po tem, ko je grozila s samomorom in davila svojo mamo. Zdravniki so prepričani, da 56-letnica ne predstavlja grožnje sebi in svoji okolici.

Kje se Heather trenutno nahaja, ni znano, se je pa razvedelo, da se ni vrnila k zaročencu Chrisu Heisserju. "Chris meni, da Heather potrebuje čas zase. Dal ji ga bo. Je pa tudi prepričan, da se bo kmalu vrnila,“ je povedal vir.

Med Chrisom in Heather je v preteklosti že večkrat počilo, nazadnje pred nekaj dnevi, ko sta se sprla zaradi Chrisove domnevne nezvestobe. "Heather se ni imela pod nadzorom. Chris je njeni hčerki Avi rekel, naj zapusti hišo, ker ni želel, da bi svojo mamo videla v takšnem stanju,“ še pravi vir.

Po Avi je tu Heisser zapustil hišo, kar je Heather še bolj ujezilo. "Chrisovi mami je pošiljala nora sporočila, nato pa od nje dva dni ni bilo slišati nič.“ Chrisa je zaskrbelo, zato je poklical zvezdničine starše. Njihov obisk bi lahko imel katastrofalne posledice … "Ko sta jo starša poskušala pomiriti, je Heather začela svojo mamo daviti, očeta pa je udarila.“ Reševalce je poklicala mama in jih obvestila, da njena hči grozi s samomorom in da po hiši že išče pištolo.

Igralko so vklenili in jo na nosilih odpeljali na psihiatrijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.