Magazin > VIP
2597 ogledov

Zvezdnica davila svojo mamo in iskala pištolo

heather locklear
Igralko Heather Locklear izpustili iz bolnišnice.

Mediji poročajo, da je Heather Locklear lahko že po treh dneh zapustila psihiatrijo, kamor so jo odpeljali po tem, ko je grozila s samomorom in davila svojo mamo. Zdravniki so prepričani, da 56-letnica ne predstavlja grožnje sebi in svoji okolici.

Kje se Heather trenutno nahaja, ni znano, se je pa razvedelo, da se ni vrnila k zaročencu Chrisu Heisserju. "Chris meni, da Heather potrebuje čas zase. Dal ji ga bo. Je pa tudi prepričan, da se bo kmalu vrnila,“ je povedal vir.

Med Chrisom in Heather je v preteklosti že večkrat počilo, nazadnje pred nekaj dnevi, ko sta se sprla zaradi Chrisove domnevne nezvestobe. "Heather se ni imela pod nadzorom. Chris je njeni hčerki Avi rekel, naj zapusti hišo, ker ni želel, da bi svojo mamo videla v takšnem stanju,“ še pravi vir.

Po Avi je tu Heisser zapustil hišo, kar je Heather še bolj ujezilo. "Chrisovi mami je pošiljala nora sporočila, nato pa od nje dva dni ni bilo slišati nič.“ Chrisa je zaskrbelo, zato je poklical zvezdničine starše. Njihov obisk bi lahko imel katastrofalne posledice … "Ko sta jo starša poskušala pomiriti, je Heather začela svojo mamo daviti, očeta pa je udarila.“ Reševalce je poklicala mama in jih obvestila, da njena hči grozi s samomorom in da po hiši že išče pištolo.

Igralko so vklenili in jo na nosilih odpeljali na psihiatrijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.