Zvezdnica domov pripeljala mrtvega sina

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Chrissy Teigen domov prinesla pepel svojega pokojnega sina.
Oglej si celoten članek

Mali Jack je zdaj z njo za vedno. V začetku oktobra se je manekenka Chrissy Teigen (34) morala posloviti od svojega še nerojenega sina Jacka, ki ga je izgubila v drugi polovici nosečnosti. Ostala je velika bolečina, s katero se spopada skupaj s soprogom, pevcem Johnom Legendom (41), in njuno štiriletno hčerko Luno. Na Instagramu je delila ganljive prizore Jackove žare in male Lune, ki se pogovarja s pokojnim bratom. 

"Danes veliko razmišljam o Jacku. Naša hiša je zelo odprta glede življenja, smrti, žalosti, zares vsega. Stvari si skušamo dobro razložiti in na vsako vprašanje, ki si ga lahko zamislimo, odgovoriti na lep, duhoven, a dobeseden način. Vem, da je to čudna objava, ampak želela sem jo deliti, da se bom vedno spomnila na svojo neverjetno empatično malo mini. Življenje z njo je neskončno boljše. Pogrešam te, Jack. Zelo te pogrešamo," je zapisala manekenka in objavila dva posnetka. V prvem je s sledili delila sinovo žaro in terapevtskega medvedka, v drugem pa video hčerke, ki se pogovarja z žaro in medvedkom pokojnega bratca. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.