Magazin > VIP
2583 ogledov

Zvezdnica domov pripeljala mrtvega sina

chrissy teigen Instagram
Chrissy Teigen domov prinesla pepel svojega pokojnega sina.

Mali Jack je zdaj z njo za vedno. V začetku oktobra se je manekenka Chrissy Teigen (34) morala posloviti od svojega še nerojenega sina Jacka, ki ga je izgubila v drugi polovici nosečnosti. Ostala je velika bolečina, s katero se spopada skupaj s soprogom, pevcem Johnom Legendom (41), in njuno štiriletno hčerko Luno. Na Instagramu je delila ganljive prizore Jackove žare in male Lune, ki se pogovarja s pokojnim bratom. 

"Danes veliko razmišljam o Jacku. Naša hiša je zelo odprta glede življenja, smrti, žalosti, zares vsega. Stvari si skušamo dobro razložiti in na vsako vprašanje, ki si ga lahko zamislimo, odgovoriti na lep, duhoven, a dobeseden način. Vem, da je to čudna objava, ampak želela sem jo deliti, da se bom vedno spomnila na svojo neverjetno empatično malo mini. Življenje z njo je neskončno boljše. Pogrešam te, Jack. Zelo te pogrešamo," je zapisala manekenka in objavila dva posnetka. V prvem je s sledili delila sinovo žaro in terapevtskega medvedka, v drugem pa video hčerke, ki se pogovarja z žaro in medvedkom pokojnega bratca. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice