Magazin > VIP
2943 ogledov

Zvezdnica o izgubi otroka: "Napočil je čas za slovo"

chrissy teigen Instagram
Igralka v odprtem pismu brani svojo odločitev, da je objavila srce parajoče posnetke iz bolnišnice.

Manekenka in avtorica kuharskih knjig, Chrissy Teigen, in njen mož, pevec John Legend, sta pred nekaj tedni izgubila tretjega otroka. Zvezdnica je sedaj v odprtem pismu razkrila, da je imela delno abrupcijo posteljice, zaradi česar je krvavela več tednov. V bolnišnici so ji dajali transfuzijo za transfuzijo, a otroku niso mogli pomagati. Sina Jacka je morala roditi v 20. tednu nosečnosti.

chrissy teigen | Avtor: Instagram Instagram

"Po nekaj nočeh v bolnišnici mi je zdravnik povedal točno to, kar sem pričakovala – napočil je čas za slovo. Tega ne bo preživel in če bom še vztrajala, morda tudi jaz ne bom. /.../ Pozno ponoči so mi rekli, da bom morala zjutraj (otroka) izpustiti,“ je zapisala v odprtem pismu, v katerem je tudi branila svojo odločitev, da objavi fotografije iz bolnišnice, za kar so jo mnogi kritizirali. "Ne glede na to, kako neprijetno je bilo, sem mamo in Johna prosila za fotografije. Zadržanemu Johnu sem razložila, da jih potrebujem in da zanje ne bom prosila dvakrat. Da to enostavno mora narediti. Videla sem, da noče. Takrat se mu ni zdelo smiselno. Jaz pa sem vedela, da se moram tega trenutka spominjati do konca življenja, tako kot trenutka, ko sva se pred oltarjem poljubila, kot najinih solza, ko sta se rodila Luna in Miles. Vedela sem, da moram deliti to zgodbo. Ne morem vam povedati, kako vseeno mi je, da te posnetke sovražite. Kako vseeno mi je, da vi tega ne bi storili. To sem doživela, to sem sklenila storiti. /.../ Te fotografije so za tiste, ki jih potrebujejo. Mnenja drugih me ne zanimajo.“

Celoten zapis lahko preberete TUKAJ.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice