Magazin > VIP
1066 ogledov

Chrissy Teigen z močnimi krvavitvami v bolnišnici

chrissy teigen Instagram
Noseča manekenka Chrissy Teigen je dobila močne krvavitve. "Kot bi odprl pipo,“ je povedala.

Pri zvezdnici Chrissy Teigen, ki pričakuje tretjega otroka, so se že pred časom pojavile krvavitve, ker pa so te postajale vse močnejše, je morala v nedeljo v bolnišnico. Od tam se je javila svojim oboževalcem. "Kot bi malo odprl pipo in pustil, da teče,“ je povedala v videu in dodala, da je njena posteljica šibka. "Počutim pa se dobro, otrok je zdrav in raste hitreje od Lune in Milesa,“ je še povedala.
Ob ženi je bil vseskozi njen mož, pevec John Legend.

34-letnica je morala v zadnjih dneh tudi doma ves čas ležati. Vstati je smela le, ko je morala na stranišče. "Strogo ležanje. Na hitro sem vstala, ko sem morala na stranišče, dvakrat na teden sem lahko šla v banjo, nisem pa se smela oprhati,“ je razkrila in dodala, da ležanje krvavitev ni odpravilo. "Ves čas kri. Polovica nosečnosti je že mimo, krvavim pa že en mesec.“

Chrissy je imela tudi med prvima nosečnostma težave. Otroka so zdravniki prej spravili na svet, ker skozi posteljico nista dobivala dovolj hrane. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice