Magazin > VIP
8799 ogledov

Sanjski par v težavah: Povezujejo jih s pedofili

chrissy teigen, john legend Profimedia
Chrissy Teigen in John Legend se branita obtožb.

Ljubitelji teorij zarote, združeni v skupino Qanon, ki zagovarjajo predsednika Donalda Trumpa, so se lotili manekenke Chrissy Teigen in njenega moža Johna Legenda, oba znana in glasna Trumpova nasprotnika.

Po spletu so sprožili govorico, da je par povezan z Jeffreyjem Epsteinom, ki je bil obtožen pedofilije in je imel zelo znane in vplivne prijatelje, med katerimi sta bila tudi britanski princ Andrew in Bill Clinton.

Chrissy je na družbenih omrežjih potarnala, da mora na spletu gledati svoje fotošopiranje fotografije na Epsteinovem posestvu in brati, da sta z Johnom pedofila, "ker so ljudje dandanes nori“. Par, ki ima dva majhna otroka, bi komentatorje tožil, a se bojita, da bi to situacijo poslabšalo. "V njihovih očeh bi s tem priznala krivdo, saj jih poskušava utišati.“

Epstein si je v ječi sodil sam, ljubitelji teorij zarote pa so prepričani, da je bil umorjen.

"Pred tem sem imela življenje. Sama z otroki sem šla v trgovino, v park. Sedaj pa imam seznam ljudi iz svojega okraja, ki verjamejo, da sva del pedofilskega kroga,“ še pravi Chrissy, ki trenutno doživlja nočno moro.

Komentarjev 2
  • golčina 23:42 23.oktober 2019.

    Njuni imeni sta se pojavili na letalskem manifestu Lolita Expressa. Nič nimata za jamrat. Bila sta na Epsteinovem otoku.

  • perhan63 10:50 23.oktober 2019.

    bodita pa doma ...hollywoodska razvajenca..