Zvezdnica: "Ne vem, ali bom pojutrišnjem še živa"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
V solzah se je obrnila na svoje sledilce.
Oglej si celoten članek

Nemška resničnostna zvezdnica Kader Loth se boji za svoje življenje. Na Instagramu je 47-letnica objavila video, v katerem je razkrila, da se je okužila s koronavirusom, čeprav je bila izjemno previdna in stanovanja ni zapuščala brez rokavic in maske ter vse razkužila.  

"Ne vem, ali bom pojutrišnjem še živa. Bojim se,“ pravi lepotica, ki je za Bild razkrila, da je od torka v karanteni. "Slabo se počutim, imam suh kašelj, pljuča me pečejo. Strah me je, grabi me panika, da bom morala umreti,“ jim je še zaupala zvezdnica, ki je pod zdravniškim nadzorom.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:10 27. November 2020.

    Uuuuuuuuuuuuu kakšna patetika.... Katastrofa od "zvezdnice"!

  • 07:36 27. November 2020.

    WTF!!! Ko že misliš, da so novinarji dosegli dno, dobiš tale članek!!!

  • 07:23 27. November 2020.

    Dokler se lahko še šminka in maže okrog oči, ji ni hudega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.