Zvezdnica o tem, zakaj se je zredila, komentatorji so se verjetno vdrli v zemljo

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Z boleznijo se sooča že skoraj deset let.
Oglej si celoten članek

30-letna zvezdnica je spregovorila o spremembi svojega videza in razkrila, da so njena zdravila proti lupusu povzročila drastična nihanja telesne teže. Seleni Gomez so leta 2014 diagnosticirali lupus – kronično avtoimunsko bolezen, ki pogosto povzroči otekanje, utrujenost in bolečine v sklepih.

V čustvenem dokumentarcu je pevka razkrila, da se njena bolezen slabša in da že leta ni čutila tako neznosne bolečine. "Zdaj samo boli. Zjutraj, ko se zbudim, začnem takoj jokati, ker me vse boli," je skozi solze povedala igralka. Preden je začela jemati nova zdravila, je Gomez svoje simptome poskušala zdraviti s kemoterapijo.

V objavljen videoposnetek je vključila sporočilo za vse oboževalce in tudi "sovražnike". "Rada vas in imam in zahvaljujem se vam za podporo in razumevanje." Vsem "sovražnikom" pa sporočila, da lahko odidejo stran, saj preprosto ne verjame v sramotenje ljudi zaradi njihovega videza ali česarkoli drugega. Kljub davku, ki ga je bolezen pustila na njenem duševnem zdravju, se Gomezova trudi ostati osredotočena in poskrbeti za svoje splošno zdravje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.