Magazin > VIP
2167 ogledov

Zvezdnica o tem, zakaj se je zredila, komentatorji so se verjetno vdrli v zemljo

Selena Gomez Profimedias
Z boleznijo se sooča že skoraj deset let.

30-letna zvezdnica je spregovorila o spremembi svojega videza in razkrila, da so njena zdravila proti lupusu povzročila drastična nihanja telesne teže. Seleni Gomez so leta 2014 diagnosticirali lupus – kronično avtoimunsko bolezen, ki pogosto povzroči otekanje, utrujenost in bolečine v sklepih.

V čustvenem dokumentarcu je pevka razkrila, da se njena bolezen slabša in da že leta ni čutila tako neznosne bolečine. "Zdaj samo boli. Zjutraj, ko se zbudim, začnem takoj jokati, ker me vse boli," je skozi solze povedala igralka. Preden je začela jemati nova zdravila, je Gomez svoje simptome poskušala zdraviti s kemoterapijo.

V objavljen videoposnetek je vključila sporočilo za vse oboževalce in tudi "sovražnike". "Rada vas in imam in zahvaljujem se vam za podporo in razumevanje." Vsem "sovražnikom" pa sporočila, da lahko odidejo stran, saj preprosto ne verjame v sramotenje ljudi zaradi njihovega videza ali česarkoli drugega. Kljub davku, ki ga je bolezen pustila na njenem duševnem zdravju, se Gomezova trudi ostati osredotočena in poskrbeti za svoje splošno zdravje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.