Zvezdnica prepozno spoznala, da je ta obleka napaka

Foto: Profimedia Nicki Minaj Foto: Profimedia Nicki Minaj Foto: Profimedias Nicki Minaj Foto: Profimedia Nicki Minaj Foto: Profimedia Nicki Minaj
Pevka se je na glasbeni prireditvi pojavila v črnem prosojnem pajacu. Glasbenica je šele na rdeči preprogi spoznala, da je bila modna odločitev napaka.
Oglej si celoten članek

Nicki Minaj je na glasbeno prireditev Tidal X prišla v črnem čipkastem pajacu, ki je le malo prepustil domišljiji. Bradiavičke je imela prekrite s črnimi križi, spodaj pa je imela le črne tangice. Ko se je s hrbtom obrnila proti fotoreporterjem, je zadnjico prekrila z rokami. Očitno je šele takrat spoznala, da oprava ni najbolj primerna za rdečo preprogo, kjer fotografov kar mrgoli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • Če imaš obline rabiš bolj široke obleke da se skrije to. Vsaj normalna obleko bi imela. Ima pa to obleko …

  • 13:30 17. Oktober 2016.

    Ko gledam njeno rit, me prej asociira na omaro kot pa pečenko v mrežici.

  • 11:59 17. Oktober 2016.

    Mrežna pečenka. aaaahahaha

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.