Magazin > Lepota & telo
19 ogledov

Zvezdnica prepozno spoznala, da je ta obleka napaka

Nicki Minaj
1/5
Profimedias
Pevka se je na glasbeni prireditvi pojavila v črnem prosojnem pajacu. Glasbenica je šele na rdeči preprogi spoznala, da je bila modna odločitev napaka.

Nicki Minaj je na glasbeno prireditev Tidal X prišla v črnem čipkastem pajacu, ki je le malo prepustil domišljiji. Bradiavičke je imela prekrite s črnimi križi, spodaj pa je imela le črne tangice. Ko se je s hrbtom obrnila proti fotoreporterjem, je zadnjico prekrila z rokami. Očitno je šele takrat spoznala, da oprava ni najbolj primerna za rdečo preprogo, kjer fotografov kar mrgoli.

Komentarjev 3
 • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:51 17.oktober 2016.

  Če imaš obline rabiš bolj široke obleke da se skrije to. Vsaj normalna obleko bi imela. Ima pa to obleko kjer se kot prvo preveč poudarijo obline, kot drugo pa se ne vid koža..če imaš obline pa jih na polno ...prikaži več pokažeš , ne pokažeš pa kože zgledaš obupno. Mislm jz nism noben modni strokovnjak da ne bo pomote sam men je to logično že samo po seb.K pogledaš tretjo sliko je k lutka. Glava je posebi; ostal del telesa pa posebi; sploh ne paše skup. K barbika.

 • Janez_53 13:30 17.oktober 2016.

  Ko gledam njeno rit, me prej asociira na omaro kot pa pečenko v mrežici.

 • Avatar care
  care 11:59 17.oktober 2016.

  Mrežna pečenka. aaaahahaha