Zvezdnica prosi: Molite za mojo hčerko

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Njena 15-letna hčerka se bori za življenje.
Oglej si celoten članek

Michelle Money, ki je v ZDA zaslovela s šovom Sanjski moški, se boji za življenje svoje hčerke Brielle, ki se je 30. marca hudo poškodovala med rolkanjem. Zaradi poškodb na možganih in počene lobanje je bila v umetni komi in priključena na aparature, ki so jo vzdrževale pri življenju. 

Magazin Ameriška zvezdnica v strahu: Njena hči je v umetni komi

Najstnico so morali tudi operirati, in čeprav je kazalo dobro, se je njeno stanje sedaj spet poslabšalo. Michelle je včeraj objavila video, v katerem je sledilce prosila za pomoč, saj se je povišal pritisk v hčerkinih možganih. Če se stanje ne stabilizira, bodo morali zdravniki Brielle dati v še globljo komo, kar ima lahko celo vrsto stranskih učinkov, ali pa bodo morali zdravniki odstraniti del njene lobanje.

"Ko sem vas prosila za molitve, so se njene številke znižale,“ je v videu povedala Michelle in svoje sledilce zato še enkrat prosila, naj molijo za 15-letnico, sicer bodo morali razmisliti o novih možnostih zdravljenja, ki pa s sabo prinašajo tveganja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:00 6. April 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.