Magazin > VIP
13537 ogledov

Ameriška zvezdnica v strahu: Njena hči je v umetni komi

Michelle Money Instagram
Michelle Money se boji za življenje svoje hčerke.

Ameriška resničnostna zveznica, Michelle Money, ki je zaslovela s šovom sanjski moški, je razkrila, da se je njena 15-letna hčerka Brielle med rolkanjem hudo poškodovala – poleg počene lobanje je utrpela tudi hude poškodbe možganov, zaradi česar so jo dali v umetno komo.

"Prosim vas za molitve. V kakršni koli obliki komunicirate s svojo višjo silo … Kot obupana mama moledujem za molitve,“ pravi Michelle. Poškodovano dekle so našli sosedi in poklicali reševalce.  Michelle je staršem še položila na srce, naj svoje otroke prisilijo v nošenje čelad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This was two hours before the accident. We decided to put makeup on and go to the gas station and grab a drink. I told her I would let her drive my car in the parking lot as she is working on driving soon. She told me she was awesome at parking! 😂Lol! (She lied) We have so much fun together! She is my favorite human! I can’t wait to hear her laugh again! Surgery went great. Her numbers are in a really good place. Two more days to let the brain swell up and monitor until taking her off of sedation to see what we find. Thank you again for the prayers. You will never know. ❤️#prayforbrie

A post shared by Michelle Money (@michellemoney) on


Nekaj ur po prvi objavi je Michelle s sledilci delila dobre novice. Brielle so uspešno operirali. "Komaj čakam, da spet slišim njen smeh,“ pravi Michelle. Zdravniki bodo počakali dva dni, nato pa jo bodo zbudili iz kome. Šele takrat bo znano, ali je 15-letnica utrpela trajne poškodbe možganov. Njeno zdravstveno stanje je za zdaj stabilno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.