Zvezdnica serije Beverly Hills 90210 poskušala pretentati sledilce

Foto: Profimedia tori spelling Foto: Profimedia tori spelling Foto: Profimedia tori spelling Foto: Profimedia tori spelling Foto: Profimedia tori spelling
Tori Spelling so paparaci ujeli ob bazenu. Fotografije dokazujejo, da je mamica petih otrok spretna pri uporabi fotošopa.
Oglej si celoten članek

Igralka Tori Spelling, znana iz serije Beverly Hills 90210, z možem Deanom in otroki počitnikuje v Palm Springsu v Kaliforniji. Paparaci so družino ujeli pri bazenu.

Magazin Lažni vroči poljubi? Po družinski drami zvezdnika priredila šov

Fotografije pomanjkljivo obleče zvezdnice dokazujejo, da je Tori na Instagramu pred kratkim objavila fotografijo, ki je bila računalniško obdelana. Ob njej je zapisala, da si njeno telo po peti nosečnosti ni tako hitro opomoglo kot po prvih štirih in poudarila, da to poskuša spremeniti z gibanjem in prehrano. "Mislim, da se že vidi. Nazaj v enodelnih kopalkah, brez prekrival ali hlač. Končno lahko vidim rezultate truda,“ je zapisala.

Magazin Padec velike zvezde: Zdaj kupuje s kuponi

Foto: Instagram tori spelling

Da pri tej fotografiji "nekaj smrdi“, so njeni sledilci ugotovili takoj. Po številnih kritikah je Tori posnetek, na katerem je v roza enodelnih kopalkah, umaknila.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:04 28. Junij 2018.

    V bistvu sem približno 23-28 tisoč dolarjev vsak mesec za samostojna delovna mesta, ki jih delam doma. Za vsakogar, ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.