Magazin > VIP
9872 ogledov

Zvezdnica serije Beverly Hills 90210 poskušala pretentati sledilce

tori spelling
1/5
Tori Spelling so paparaci ujeli ob bazenu. Fotografije dokazujejo, da je mamica petih otrok spretna pri uporabi fotošopa.

Igralka Tori Spelling, znana iz serije Beverly Hills 90210, z možem Deanom in otroki počitnikuje v Palm Springsu v Kaliforniji. Paparaci so družino ujeli pri bazenu.

tori spelling Magazin Lažni vroči poljubi? Po družinski drami zvezdnika priredila šov

Fotografije pomanjkljivo obleče zvezdnice dokazujejo, da je Tori na Instagramu pred kratkim objavila fotografijo, ki je bila računalniško obdelana. Ob njej je zapisala, da si njeno telo po peti nosečnosti ni tako hitro opomoglo kot po prvih štirih in poudarila, da to poskuša spremeniti z gibanjem in prehrano. "Mislim, da se že vidi. Nazaj v enodelnih kopalkah, brez prekrival ali hlač. Končno lahko vidim rezultate truda,“ je zapisala.
Magazin Padec velike zvezde: Zdaj kupuje s kuponi

tori spelling | Avtor: Instagram Instagram


Da pri tej fotografiji "nekaj smrdi“, so njeni sledilci ugotovili takoj. Po številnih kritikah je Tori posnetek, na katerem je v roza enodelnih kopalkah, umaknila.

 

Komentarjev 2
  • Eva_Halley 17:04 28.junij 2018.

    V bistvu sem približno 23-28 tisoč dolarjev vsak mesec za samostojna delovna mesta, ki jih delam doma. Za vsakogar, ki je pripravljen narediti enostavno samostojno delo za 2h-5h vsak dan iz vaše dnevne sobe in hkrati ustvarjati dragocen dohodek ... ...prikaži več Potem je ta delovnaa priložnost za vas ... Za več podrobnosti .... >>>>>>>> www.WebJob8.Com