Zvezdnica serije Prava kri ima že dve leti težave z gibanjem in govorom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Da je bolna, je razkrila šele pred nekaj dnevi, ko se je na premieri filma pojavila s palico za hojo.
Oglej si celoten članek

Igralka Anna Paquin se je pred nekaj dnevi udeležila premiere filma A Bit of Light, ki ga je režiral njen soprog Stephen Moyer, ki ga je spoznala med snemanjem serije Prava kri. Anna, ki v filmu igra mamico, ki se bori z alkoholizmom, je na rdečo preprogo prišla s palico za hojo. Povedala je, da se zadnji dve leti bori z zdravstvenimi težavami. Za kakšno bolezen gre, ni razkrila, dejala je le, da ima težave z gibanjem in govorom, a je vesela, da lahko kljub temu dela, kar jo veseli.

Vir je People povedal, da vsi upajo, da bo Anna popolnoma ozdravela, natančnejših informacij o njenem stanju pa ni razkril.

Igralka je sedaj v pogovoru za Entertainment Tonight povedala, da je bila nad odzivom javnosti zelo ganjena. "To, da so mi pokazali, da jim je mar, da so pokazali interes in bili prijazni, me je globoko ganilo," je dejala in obljubila, da bo nekoč povedala več o težavah, ki jo pestijo. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.