Magazin > VIP
2193 ogledov

Zvezdnica serije Prava kri ima že dve leti težave z gibanjem in govorom

anna paquin, stephen moyer Profimedia
Da je bolna, je razkrila šele pred nekaj dnevi, ko se je na premieri filma pojavila s palico za hojo.

Igralka Anna Paquin se je pred nekaj dnevi udeležila premiere filma A Bit of Light, ki ga je režiral njen soprog Stephen Moyer, ki ga je spoznala med snemanjem serije Prava kri. Anna, ki v filmu igra mamico, ki se bori z alkoholizmom, je na rdečo preprogo prišla s palico za hojo. Povedala je, da se zadnji dve leti bori z zdravstvenimi težavami. Za kakšno bolezen gre, ni razkrila, dejala je le, da ima težave z gibanjem in govorom, a je vesela, da lahko kljub temu dela, kar jo veseli.

Vir je People povedal, da vsi upajo, da bo Anna popolnoma ozdravela, natančnejših informacij o njenem stanju pa ni razkril.

Igralka je sedaj v pogovoru za Entertainment Tonight povedala, da je bila nad odzivom javnosti zelo ganjena. "To, da so mi pokazali, da jim je mar, da so pokazali interes in bili prijazni, me je globoko ganilo," je dejala in obljubila, da bo nekoč povedala več o težavah, ki jo pestijo. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.