Zvezdnica šova Ljubezen po domače dobila otroka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Slavni dedek je seveda navdušen …
Oglej si celoten članek

Simpatična Teja Rožen, hčerka podeželskega junaka Jožeta Rožena, ki smo jo lahko spremljali tako v šovu Ljubezen po domače, kjer je stala očetu ob strani in spremljala njegove kandidatke, kot tudi v komentatorski oddaji Ljubezen po domače Na kavču, je povila prvorojenca. Teja je veselo novico delila na Instagramu in objavila ljubko rokico svojega novorojenčka. 

V komentatorski oddaji smo takrat spoznali tudi Tejinega fanta Sebastjana, s katerim sta skupaj že dobri dve leti, spoznala pa sta se v službi, kot je pred kratkim razkrila svetlolaska: "Spoznala sva se v moji pretekli službi v Adientu, kjer je bil moj izmenovodja. Z njim in s tremi prijateljicami sem hodila na kave, stvari pa so se med nama začele hitro razvijati, ko sva se oba razšla s svojimi takratnimi partnerji. Hitro se je preselil k meni, da mi je lahko pomagal, njemu pa je selitev ustrezala tudi zaradi hčerke, saj ima tukaj več prostora kot v stanovanju. Hitro je šlo, a nama ni žal.“

Teja se je že kmalu po ločitvi staršev odločila, da bo prevzela očetovo kmetijo, zato bo svojega prvorojenca vzgajala v idiličnem vaškem okolju. 

Foto: POP TV teja rožen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:09 15. Februar 2021.

    Vsaj kakšna dobra novica sem in tja pricurlja v javnost.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.