Magazin > VIP
15402 ogledov

Zvezdnica šova Ljubezen po domače dobila otroka

Teja Rožen Instagram
Slavni dedek je seveda navdušen …

Simpatična Teja Rožen, hčerka podeželskega junaka Jožeta Rožena, ki smo jo lahko spremljali tako v šovu Ljubezen po domače, kjer je stala očetu ob strani in spremljala njegove kandidatke, kot tudi v komentatorski oddaji Ljubezen po domače Na kavču, je povila prvorojenca. Teja je veselo novico delila na Instagramu in objavila ljubko rokico svojega novorojenčka. 

V komentatorski oddaji smo takrat spoznali tudi Tejinega fanta Sebastjana, s katerim sta skupaj že dobri dve leti, spoznala pa sta se v službi, kot je pred kratkim razkrila svetlolaska: "Spoznala sva se v moji pretekli službi v Adientu, kjer je bil moj izmenovodja. Z njim in s tremi prijateljicami sem hodila na kave, stvari pa so se med nama začele hitro razvijati, ko sva se oba razšla s svojimi takratnimi partnerji. Hitro se je preselil k meni, da mi je lahko pomagal, njemu pa je selitev ustrezala tudi zaradi hčerke, saj ima tukaj več prostora kot v stanovanju. Hitro je šlo, a nama ni žal.“

Teja se je že kmalu po ločitvi staršev odločila, da bo prevzela očetovo kmetijo, zato bo svojega prvorojenca vzgajala v idiličnem vaškem okolju. 

teja rožen | Avtor: POP TV POP TV

 
Komentarjev 1
  • Mehičanka76 20:09 15.februar 2021.

    Vsaj kakšna dobra novica sem in tja pricurlja v javnost.

Sorodne novice