Magazin > VIP
20659 ogledov

Tjaša Kokalj razkrila ganljivo zgodbo o svojih nedonošenkah

Tjaša Kokalj promocijsko gradivo
Hčerki naše lepotice sta bili rojeni več mesecev pred predvidenim rokom …

Spletna vplivnica, voditeljica, novinarka, model Tjaša Kokalj Jerala je na Instagramu delila čudovito zgodbo o tem, kako je pred tremi leti po dolgih treh mesecih domov iz porodnišnice prinesla svoji dvojčici. 

"Danes pred tremi leti smo prišli domov. Vsaka mama si najbrž želi čim prej priti domov, ali je to po treh mesecih v porodnišnici ali po desetih ali pa po več kot treh mesecih. Tukaj ni za delati primerjav, ne gre za tehtanje, kdo je več doživel, vsaka zgodba je unikatna. Me smo prišle domov na niti približno tako lep dan, kot je današnji. Lilo je kot iz škafa, bila je prometna konica, domov so nas vozili skoraj eno uro. Bi rekla. In ko smo prišli, sem po eni strani čutila, da se mi je odkotalil velik kamen od srca, končno smo doma, po drugi stani pa smo bili sedaj sami sami in vprašanja, ali bo vse v redu, bomo zmogli, kako pa zdaj, so bila vsa glasnejša. A smo zmogli kot zmore vsak, kot zmore vsaka mama," je zapisala Tjaša.

Tjaša Kokalj | Avtor: Instagram Instagram

Razkrila je tudi, s kakšnimi strahovi se je spoprijemala v prvih dneh ob prihodu domov. "Spomnim se, da je bil doma tako prijeten občutek, končno sta bili punci v svojih posteljicah, kakor sem si vizualizirala tiste slabe tri mesece v porodnišnici. Ena od dvojčic ni znala piti po cuclju, ki smo ga imeli doma, ker je bila navajena tistega s porodnišnice. Jaz sem bila čisto prestrašena. Ker ni pila, samo cuzala. Nič ni prišlo ven. Trgovine vse že zaprte in sredi noči, ko spet ni znala cuzati mleka, sem ji ga kar nakapala s kapalko kot majhnemu ptičku. Vedno pravim, da je bil naš 1. dom porodnišnica in res je tako. Na tisti kraj imam tako intenzivne spomine, močne, ki mi še danes privabijo solze v oči in tudi nasmeh na obraz. Zato danes mislim na vse sestre, medicinske brate, zdravnice, zdravnike, ki so bili z nami na tej poti. In se jim zahvaljujem za vse, kar so naredili za nas. Danes je moj praznik, je naš praznik, seveda najbolj slavim njun ta pravi rojstni dan, spomnim pa se tudi vsakega 7.12, predvidenega datuma poroda, enako veliko pa mi pomeni tudi današnji dan," je še razkrila. 

Tjaša Kokalj | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice