Magazin > VIP
24077 ogledov

Ljubezen po domače: Za ljubezen se bo borila tudi ta legendarna resničnostna zvezda

ljubezen po domače, Franc Jarc POP TV
Šovu daje še eno priložnost.

V četrti sezoni ljubezenskega šova Ljubezen po domače bomo gledali tudi Esmeraldo Rupnik, ki je pred leti sodelovala v šovu Ljubezen na seniku in osvojila srce kmeta Florijana

Čeprav se je zdelo, da je sramežljivi ženin v vedno nasmejani in duhoviti Ljubljančanki našel sorodno dušo, pa se njuna skupna pot ni končala pred oltarjem.

esmeralda rupnik | Avtor: Facebook Facebook
Esmeralda nam je že pred časom potarnala, da ima v ljubezni smolo, pa tudi zdravje ji je nagajalo. A njen optimizem je neomajen, zato bo televizijskemu kupidu dala še eno priložnost.

"Prijavila sem se tudi zato, da malo pozabim na skrbi in razbijem dolgočasno rutino. Zelo mi je žal, da moja mama ni dočakala te sezone,“ nam je še zaupala, za katerega kandidata je poslala pismo, pa nam ni želela razkriti. Šov se na male ekrane vrača septembra. 

Ne zamudi prvega dela šova JOONGLAA STAR.

 

Komentarjev 3
  • Majazmaja 09:46 25.avgust 2020.

    A to bo tudi vsilila produkcija tistemu, ki ne bo dobil dovolj pisem? Še tista zavaljena Rasema manjka, pa bo bera uvelih, zanemarjenih in brezdelnih bab brez trohice možganov in dostojanstva, ki iščejo nekoga s penzijo, popoln. Še dobro, da ...prikaži več moški niso tako nori in take suhe veje odžagajo že na začetku.