Magazin > VIP
20559 ogledov

Ljubezen po domače: Pred kamero je konkurentko napadala, sedaj pa smo priča temu

Doroteja Knehtl POP TV
Tako se danes razumeta Tamara Korošec in Doroteja Knehtl.

Pred dvema letoma je na kmetiji Renata Lužarja, ki smo ga spoznali v šovu Ljubezen po domače, frčalo perje. Za njegovo srce sta se namreč potegovali dve mladenki, ena od njih je bila še posebej temperamentna. 

Doroteja Knehtl je pokala od samozavesti in svoji konkurentki tudi pred kamero dala jasno vedeti, kaj si misli o njej. Zaradi napadov na Tamaro Korošec je tudi sama postala tarča zlobnih komentarjev. Najhujše so bile besede gledalke Aleksandre. Takrat se je na javnost obrnila celo voditeljica šova, Tanja Postružnik Koren.

Včeraj pa je POP TV sporočil, da bomo Tamaro in Dorotejo spet lahko spremljali na malih ekranih, in sicer v oddaji Ljubezen po domače na kavču, v kateri bosta komentirali dogajanje v 4. sezoni šova, ki se začne 5. septembra.

Kako se dekleti razumeta danes? Več kot odlično! "Šovi lahko ločijo ljudi, skregajo, napačno predstavijo, lahko jih pa tudi ponovno povežejo …“ je ob skupni fotografiji napisala Tamara, Doroteja pa je objavila: "Vsi mislijo, da šovi ljudi skregajo, ampak to ni res. V šovu se tudi razvije ljubezen ali prijateljstvo. Mislim, da je vsem zdaj jasno, da je v šovu prikazano tisto, kar je najbolj gledano. Sedaj pa vidite, da midve s Tamaro nisva skregani, ampak sva razvili prijateljstvo in zato sem hvaležna ekipi POP TV, ki naju je spet združila, da sva postali zaveznici in prijateljici. Hvala.“

Tejkolino☺️ Zanimivo ne...Šovi lahko ločijo ljudi, skregajo, napačno predstavijo, lahko jih pa tudi ponovno povežejo ...🙉

Objavil/a Tamara L. Vuitton dne Torek, 18. avgust 2020


Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 2
  • Avatar Lamanstella
    Lamanstella 01:09 20.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

  • Janez_53 17:19 19.avgust 2020.

    A je res tole skrpucalo vredno prostora na internetu?