Magazin > VIP
18177 ogledov

Ljubezen po domače: Dobil le eno pismo, to se je zgodilo po snemanju

Štefan pintarič POP TV
Je našel ljubezen?

Po dolgem čakanju se je v nedeljo začela 4. sezona šova Ljubezen po domače, ki pa sta jo že morala zapustiti dva ljubezni željna tekmovalca, Janez Križnar in Štefan Pintarič, saj sta dobila premalo pisem.

Križnar ni dobil nobenega, Pintarič pa enega. Pisala mu je 53-letna Darja, ki pa se ni želela izpostavljati pred kamero.

Kot je Štefan povedal za Žurnal24, ni preveč razočaran, da je izpadel, je bilo pa toliko bolj žal voditeljici Tanji Potružnik Koren. "Ni mi vseeno, da sem te izgubila, ker sem si zelo želela, da bi prišli k tebi na kmetijo in tukaj snemali. Tukaj je vse, kar si želimo, narava, ti, tvoje srce, zabaven si, pravi moški, ampak prišlo je samo eno pismo,“ je dejala in poudarila, da je za ljubezensko srečo že eno pismo lahko dovolj ter izrazila upanje, da bo Štefana čez dva meseca spet obiskala in bodo lahko nazdravili njegovi novi ljubezni.

A iz te moke ne bo kruha … "Poklical sem jo, a je bila nato na dopustu, kasneje sva se slišala, pa je rekla, da nima časa. Nato pa se nisva več slišala. Nisem je več klical, ona pa mene ne,“ nam je zaupal Poptevejev ženin in dodal, da še vedno išče pošteno dekle, ki bi ji lahko zaupal in s katero bi se medsebojno spoštovala.

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.