Zvezdnica že več kot 15 let brez spolnih odnosov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pravi, da je rada sama.
Oglej si celoten članek

Zvezda filma Terminator, 62-letna Linda Hamilton, je v intervjuju za New York Times razkrila, da uživa v samskem življenju in da je edini moški, ki bi jo lahko še prepričal v poroko, njen najljubši umetnik, slikar Kehinde Wiley.

Linda je ob tem tudi povedala, da že več kot 15 let živi v celibatu. "Uživam v času, ki ga imam samo zase. V celibatu živim že najmanj 15 let. Temu ne sledim več, ker ni pomembno – vsaj zame ni pomembno. Imam zelo romantičen odnos s svojim svetom in ljudmi v njem,“ je povedala igralka, ki je bila poročena dvakrat. Njen sedemletni zakon z igralcem Bruceom Abbottom se je končal leta 1989, zakon z režiserjem Jamesom Cameronom pa leta 1999. Poročena sta bila dve leti.

Linda je spregovorila tudi o svoji vlogi v nadaljevanju filma, s katerim je zaslovela pred 30 leti. Igrala je Sarah Connor. Igralka pravi, da je imela pomisleke. "Želim zamenjati svoje prijetno, avtentično življenje? Nisem želela, da bi me sosedi videli v drugačni luči,“ je dejala. Vlogo je na koncu le sprejela.

Foto: Profimedia linda hamilton

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:43 5. September 2019.

    A ni ona v klubu muck, ki ližejo skledico mleka ??

  • 11:09 5. September 2019.

    Če ni možnosti reprodukcije, zakaj bi bila spolna sla?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.