Magazin > VIP
9351 ogledov

Zvezdnica že več kot 15 let brez spolnih odnosov

linda hamilton Profimedia
Pravi, da je rada sama.

Zvezda filma Terminator, 62-letna Linda Hamilton, je v intervjuju za New York Times razkrila, da uživa v samskem življenju in da je edini moški, ki bi jo lahko še prepričal v poroko, njen najljubši umetnik, slikar Kehinde Wiley.

Linda je ob tem tudi povedala, da že več kot 15 let živi v celibatu. "Uživam v času, ki ga imam samo zase. V celibatu živim že najmanj 15 let. Temu ne sledim več, ker ni pomembno – vsaj zame ni pomembno. Imam zelo romantičen odnos s svojim svetom in ljudmi v njem,“ je povedala igralka, ki je bila poročena dvakrat. Njen sedemletni zakon z igralcem Bruceom Abbottom se je končal leta 1989, zakon z režiserjem Jamesom Cameronom pa leta 1999. Poročena sta bila dve leti.

Linda je spregovorila tudi o svoji vlogi v nadaljevanju filma, s katerim je zaslovela pred 30 leti. Igrala je Sarah Connor. Igralka pravi, da je imela pomisleke. "Želim zamenjati svoje prijetno, avtentično življenje? Nisem želela, da bi me sosedi videli v drugačni luči,“ je dejala. Vlogo je na koncu le sprejela.

linda hamilton | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 4
  • kapibara 13:43 05.september 2019.

    A ni ona v klubu muck, ki ližejo skledico mleka ??

  • NeAnonimni 11:09 05.september 2019.

    Če ni možnosti reprodukcije, zakaj bi bila spolna sla?