Zvezdnice se vse pogosteje zaljubljajo v ta tip moškega

Foto: Profimedia Evan Spiegel in Miranda Kerr Foto: Profimedia Emma Watson in Mack Knight Foto: Profimedias Serena Williams in Alexi Ohanian Foto: Profimedia Joshua Kushner in Karlie Kloss Foto: Profimedia Amber Heard in Elon Musk
Ne samo denar, slava in lep videz – zvezdnice padajo tudi na inteligenco.
Oglej si celoten članek

Igralka Amber Heard je po ločitvi od igralca Johnnyja Deppa spet zaljubljena. Njeno srce js osvojil predsednik družbe Tesla Motors, Elon Musk, ki naj bi imel na računu 13 milijard evrov.

Amber pa ni edina zvezdnica, ki si je našla tehnološkega guruja. Manekenka Karlie Kloss je že nekaj časa srečna v objemu Joshue Kushnerja, ki je z raznimi investicijami v aplikacije, med drugim je denar vložil tudi v Instagram, zaslužil približno 100 milijonov evrov. Teniško igralko Sereno Williams pa je očaral Alexi Ohanian, ustanovitelj Reddita. Z njim pričakuje otroka. Tudi Miranda Kerr je hollywoodskim moškim obrnila hrbet. Zaljubila se je v soustanovitelja Snapchata Evana Spiegla, ki je od nje mlajši osem let. Mladeničevo premoženje je ocenjeno na 4,1 milijarde evrov.

Omeniti gre še izvoljenca Emme Watson, Macka Knighta, ki s svojim podjetjem Medallia na leto zasluži slabih 150 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.