Magazin > VIP
164 ogledov

Zvezdnice se vse pogosteje zaljubljajo v ta tip moškega

Evan Spiegel in Miranda Kerr
1/5
Profimedias
Ne samo denar, slava in lep videz – zvezdnice padajo tudi na inteligenco.

Igralka Amber Heard je po ločitvi od igralca Johnnyja Deppa spet zaljubljena. Njeno srce js osvojil predsednik družbe Tesla Motors, Elon Musk, ki naj bi imel na računu 13 milijard evrov.

Amber pa ni edina zvezdnica, ki si je našla tehnološkega guruja. Manekenka Karlie Kloss je že nekaj časa srečna v objemu Joshue Kushnerja, ki je z raznimi investicijami v aplikacije, med drugim je denar vložil tudi v Instagram, zaslužil približno 100 milijonov evrov. Teniško igralko Sereno Williams pa je očaral Alexi Ohanian, ustanovitelj Reddita. Z njim pričakuje otroka. Tudi Miranda Kerr je hollywoodskim moškim obrnila hrbet. Zaljubila se je v soustanovitelja Snapchata Evana Spiegla, ki je od nje mlajši osem let. Mladeničevo premoženje je ocenjeno na 4,1 milijarde evrov.

Omeniti gre še izvoljenca Emme Watson, Macka Knighta, ki s svojim podjetjem Medallia na leto zasluži slabih 150 tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.