Zvezdnice tokrat izzivale v beli

Foto: Fame Flynet Nicole Richie Foto: Fame Flynet Christina Aguilera Foto: Fame Flynet Miley Cyrus Foto: Fame Flynet Lady Gaga Foto: Fame Flynet Kylie in Kendalll Jenner Foto: Fame Flynet Taylor Swift Foto: Fame Flynet Rihanna Foto: Fame Flynet Naya Rivera Foto: Fame Flynet Ciara Foto: Fame Flynet Heidi Klum Foto: Fame Flynet Katy Perry
Ameriške glasbene nagrade so podeljene, na rdeči preprogi pa so tudi tokrat izstopale zvezdnice v zapeljivih, večinoma belih in zelo izzivalnih kreacijah.
Oglej si celoten članek

V poplavi belih oblek je z enostavnim krojem, a zelo drznim dekoltejem izstopala Christina Aguilera, ki je obleko nadgradila s srebrno bleščečo torbico in sandali, z drznimi izrezi na prav tako beli obleki je prepričala Nicole Richie, za presenečenje večera pa je poskrbela Miley Cyrus, ki se je na preprogi pojavila v elegantnem kostimu s prav tako drznim dekoltejem.

Čisto v svojem slogu je na rdečo preprogo v obleki modne hiše Versace zakorakala Lady Gaga, ki se je fotografom nastavila na belem usnjenem konju, v katerega sta bila "oprežena" dva mišičnjaka, za seksi bleščeč trenutek je v mini obleki poskrbela Taylor Swift, za njo v črnem modrčku in krilu seveda ni zaostajala niti Rihanna.

Za malo modnega razočaranja je tokrat poskrbela Heidi Klum, ki v čipkasti obleki marchesa večine ni prepričala, modni kritiki pa so verjetno malo več pričakovali tudi od Katy Perry, ki se je na rdeči preprogi pojavila v pikasti obleki znamke Oscar de la Renta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.