Magazin > Lepota & telo
13 ogledov

Zvezdnice tokrat izzivale v beli

Nicole Richie
1/11
Fame Flynet
Ameriške glasbene nagrade so podeljene, na rdeči preprogi pa so tudi tokrat izstopale zvezdnice v zapeljivih, večinoma belih in zelo izzivalnih kreacijah.

V poplavi belih oblek je z enostavnim krojem, a zelo drznim dekoltejem izstopala Christina Aguilera, ki je obleko nadgradila s srebrno bleščečo torbico in sandali, z drznimi izrezi na prav tako beli obleki je prepričala Nicole Richie, za presenečenje večera pa je poskrbela Miley Cyrus, ki se je na preprogi pojavila v elegantnem kostimu s prav tako drznim dekoltejem.

Čisto v svojem slogu je na rdečo preprogo v obleki modne hiše Versace zakorakala Lady Gaga, ki se je fotografom nastavila na belem usnjenem konju, v katerega sta bila "oprežena" dva mišičnjaka, za seksi bleščeč trenutek je v mini obleki poskrbela Taylor Swift, za njo v črnem modrčku in krilu seveda ni zaostajala niti Rihanna.

Za malo modnega razočaranja je tokrat poskrbela Heidi Klum, ki v čipkasti obleki marchesa večine ni prepričala, modni kritiki pa so verjetno malo več pričakovali tudi od Katy Perry, ki se je na rdeči preprogi pojavila v pikasti obleki znamke Oscar de la Renta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.