Zvezdnico Harryja Potterja hoteli ubiti

Foto: Žurnal24 22-letna zvezdnica se je po incidentu preselila k svojim prijateljem v London.
Igralko Afshan Azad, ki je znana po svoji vlogi Padme Patil v filmih o Harryju Potterju, sta skušala umoriti oče in brat.
Oglej si celoten članek

22-letno igralko sta na njenem domu v Manchestru napadla oče in brat, ki sta od igralke zahtevala, naj zapusti svojega fanta. Ker Afshan tega ni hotela storiti, sta jo oče in brat pretepla ter hudo poškodovala.

Policija je 54-letnega Abdula Azada in 28-letnega  Ashrafa Azada aretirala, sodišče pa ju je izpustilo proti varščini. Do sojenja se igralki ne smeta približati. Afshan, ki je do incidenta živela z očetom, mamo in tremi brati, se je preselila v London k prijateljem.

"Javnost nas bo zaničevala. To so zelo slabe novice za našo in njeno varnost," je medijem povedal igralkin brat Ashraf, ki se je brez kančka slabe vesti fizično spravil na svojo sestro. "Mojega mlajšega brata bodo nadlegovali na univerzi. Vsa družina bo trpela, obenem pa bo uničena tudi njena kariera. Kadarkoli se bo pojavila v javnosti, jo bodo spraševali o dogodku," je še dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.