Magazin > VIP
45 ogledov

Zvezdnico Harryja Potterja hoteli ubiti

22-letna zvezdnica se je po incidentu preselila k svojim prijateljem v London. Žurnal24 main
Igralko Afshan Azad, ki je znana po svoji vlogi Padme Patil v filmih o Harryju Potterju, sta skušala umoriti oče in brat.

22-letno igralko sta na njenem domu v Manchestru napadla oče in brat, ki sta od igralke zahtevala, naj zapusti svojega fanta. Ker Afshan tega ni hotela storiti, sta jo oče in brat pretepla ter hudo poškodovala.

Policija je 54-letnega Abdula Azada in 28-letnega  Ashrafa Azada aretirala, sodišče pa ju je izpustilo proti varščini. Do sojenja se igralki ne smeta približati. Afshan, ki je do incidenta živela z očetom, mamo in tremi brati, se je preselila v London k prijateljem.

"Javnost nas bo zaničevala. To so zelo slabe novice za našo in njeno varnost," je medijem povedal igralkin brat Ashraf, ki se je brez kančka slabe vesti fizično spravil na svojo sestro. "Mojega mlajšega brata bodo nadlegovali na univerzi. Vsa družina bo trpela, obenem pa bo uničena tudi njena kariera. Kadarkoli se bo pojavila v javnosti, jo bodo spraševali o dogodku," je še dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.