Zvezdnico na rdeči preprogi spremljali moški na povodcih

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mnogi so to potezo označili za seksistično …
Oglej si celoten članek

Znana ameriška starleta, Youtuberka, vizažistka in model Nikita Dragun je na rdečo preprogo glasbenih nagrad VMA pripeljala ne le enega, temveč kar tri najete spremljevalce. Prav vse poglede pa je pritegnila s tem, ko je na pol gole mišičnjake pripela na povodce, da so se po preprogi za njo plazili po vseh štirih. 

Pozornost je vsekakor dobila, tako pa je na Instagramu označila svojo potezo, za katero so mnogi mnenja, da je seksistična. "Želim si, da bi mlajši sebi lahko povedala, da bom nekoč hodila po rdeči preprogi nagrad VMA in da je povsem v redu imeti velike sanje, ne glede na to, kaj pravijo drugi. S tem so se mi res izpolnile sanje. Kot majhen fantek sem odraščala v Springfieldu, v Virginiji, danes pa sem velika punca, ki živi hollywoodske sanje. 'Zakaj je ona na nagradah VMA?' Zato, ker sem poredna pras***, zato. Vem, da imajo vsi veliko za povedati o mojem videzu in vesela sem, da je tako. Želela sem pokazati moč žensk. Ljudje so se ob tem počutili nelagodno, nekateri bi morda rekli, da gre za seksizem. A seksizem je predsodek plus moč. Moški so dominantni spol z močjo in čas je, da jim ženske to moč vzamejo nazaj," je zapisala Nikita, ki vedno odprto govori o svoji spremembi spola. 

Ideja sicer ni nova, z dvema ženskama na povodcih se je leta 2003 po rdeči preprogi sprehodil že kontroverzni raper Snoop Dogg

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.