Zvezdnik Bega iz zapora preprečil veliko katastrofo

Foto: Profimedia
Michael Rapaport je pravi junak.
Oglej si celoten članek

Igralec Michael Rapaport je preprečil letalsko nesrečo. Zvezdnik se je iz Teksasa vračal v Los Angeles, ko je eden od potnikom med letom skušal odpreti zasilni izhod.

Rapaport je z nekaj nekdanjimi igralci košarke sedel v prvem razredu in spal, ko ga je potnik na sosednjem sedežu nenadoma zbudil. Pogledal je nazaj in zagledal moškega, ki je poskušal odpreti vrata letala. "Vstal sem, napol sem še spal, s slušalkami v ušesih in mu roko položil na ramo ter ga trikrat vprašal, kaj počne. Ko sem ga to drugič vprašal, je še vedno držal vrata. Nato sem ga potisnil na sedež. Vse se je zgodilo v 45 sekundah,“ je povedal igralec, znan tudi po stranski vlogi v seriji Beg iz zapora.

Moški se mu ni upiral, je pa menda ves čas poskušal priti do vrat. Ostali potniki in stevardese so ga nato zaprli v stranišče in letalo je varno pristalo.

Kot je povedal predstavnik letalske družbe American Airlines, je potnika iz Vietnama policija zaslišala, nato pa izpustila. Moški ni razumel angleško, zato se je zmedel, ko je iskal stranišče, ki se je nahajalo le nekaj metrov stran od zasilnega izhoda.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.